Само от билет "Сбъдни мечтите си" и билет "МЕГА МИЛИОНИ" може да спечелите участие в жребиите за
телевизионното предаване Национална лотария с печалби за над 1 Милион лева всяка седмица!


Играете за чисто нов
лек автомобил
3-ма
участника

Всеки от тримата участника има своя собствена пътека и само три крачки делят участниците от лекият автомобил!

Как протича надпревара за голямата награда?

Снимката на всеки един от участниците е изобразена на 4 от дванайсетте монети, представени на видео стената.

Преди да започне играта, монетите се обръщат и се разбъркват.

Играта се играе в реда, по който участниците са излезли на сцената.

Всеки от участниците започва своя ред като избира номер на монета и казва, с колко крачки ще се придвижи участникът, чиято снимка е представена на избраната монета.

Пример: Участник 1 избира монета номер „8“ и решава, че с две крачки ще се придвижи участникът, чиято снимка е представена на монета номер „8“, след обръщането й. Ако снимката на монета "8" е например на участник 2, той преминава 2 крачки напред.

Участникът, който премине първи финалната линия печели голямата награда – чисто нов лек автомобил!

Останалите двама участника печелят по 500 лева.

Играете за
60 000 лева
2-ма
участника

Двамата участника застават пред табло с 10 сейфа. В седем от сейфовете има парични суми:
1 000 лева, 1 500 лева, 2 000 лева, 3 000 лева,
4 000 лева, 5 000 лева и 8 000 лева.
В останалите 3 сейфа има символa „Х“.

Един след друг участниците трябва да отварят сейфовете. Когато някой участник отвори сейф с парична сума, автоматично печели сумата, която се съдържа в него.

Играта продължава, докато някой от участниците отвори два сейфа със символ „Х“. Този участник напуска играта и си тръгва с половината от спечелените пари до момента.

Победителят получава шанс да утрои печалбата си.

Таблото с 10-те сейфа се завърта и пред участника се появяват 4 златни сейфа. В два от тях се крие символът „х3“, а в другите два се крие символът “X”.

За да удвои печалбата си, участникът трябва да отвори два сейфа със символ „х3”. Ако обаче участникът отвори два сейфа със символ „Х“, той си тръгва с половината от спечелените пари.

Във втори кръг по всяко време преди да отвори два сейфа с „Х“ или два сейфа с „х3“, участникът може да се откаже и да си тръгне със спечелената до момента сума.

Джакпот от 100 000 до
1 МИЛИОН лева!
5-ма
участника

Всеки един от петимата участници тегли по една специално изработена за тази игра карта. Картите са 50 на брой и на всяка от тях е изписано число от 1 до 50, върху което е залепен стикер и участника не може да види предварително числото.

Размерът на Джакпота, за който ще играе участникът, се определя собственоръчно от самия него с помощта на механичен уред – „Колело на късмета“. Колелото има 10 сектора, на които са изписани сумите от 100 000 лева до
1 МИЛИОН лева!

След завъртане на колелото и определяне сумата на Джакпота, пред участника се спускат 10 сфери. Във всяка една от сферите започват да се бъркат числата от 1 до 50. Въртенето спира участникът с помоща на бутон. Целта на играта е учасникът да познае дали следващото число ще е по-голямо, или по-малко от предишното изтеглено. Всеки път когато участникът дава правилно предположение, печели пари. Девет верни предположения са необходими на участника, за да спечели Джакпота на Национална лотария.

По всяко едно време на играта, участникът може да се откаже със сумата спечелена до момента и има право на една грешка. Ако направи 2 грешки, той си тръгва с половината от спечелените пари.

Минималната сума, която печели участникът
е 5 000 лева.