Освен шанс за страхотна моментна печалба и възможност за участие в телевизионно предаване, с билетите на Национална лотария може да спечелите и "Специален втори шанс” за допълнителна печалба!

Очакват Ви страхотни парични и предметни печалби, притежателите, на които ще бъдат изтеглени чрез жребий.
Тези от Вас, които не желаят да разчитат на случайността и регистрират най-много непечеливши билети за деня, ще печелят сигурна печалба!
Разпределенито на печалбите в допълнителната игра Специален втори шанс може да видите в предварително определения график.

С всеки регистриран билет в жребиите за Специален втори шанс може да спечелите и участие в супер атрактивната и интересна игра “Взимам всичко, Разделям с теб!”, в която двама късметлии ще се борят за печалби до 5 500 лева!

Правила на играта „Взимам всичко, Разделям с теб!“

Играта се ирае от двама Участника, предварително изтеглени чрез жребий измежду всички регистрирали билетите си за „Специален втори шанс“.

Пред двамата Участника има купа с 5 златни топки, в който са изписани сумите - 1 000 лева, 1 500 лева, 2 000 лева, 2 500 лева и 3 000 лева. Те трябва да изберат по една топка, за да определят общата печалбата, за която ще се борят. Първи своя избор прави Участникът, който първи е изтеглен от жребия за участие в играта. След като двамата Участника са изтеглили по една златна топка, сумите изписани в топките се събират и по този начин се формира общата печалба в играта.

Пред всеки един от участниците ще бъдат поставени по две карти, откоито Участникът трябва да вземе решение дали да избере картата, на която е изписано „Взимам всичко“ или да избере картата, на която е изписано „Разделям с теб“.

Ако и двамата Участника изберат картата „Разделям с теб“, те си разделят общата печалба.

Ако един от участниците избере картата „Взимам всичко“, а другият избере картата „Разделям с теб“, този който е избрал картата „Взимам всичко“ печели общата печалба, а участникът избрал карта „Разделям с теб“, получава утешителна награда от
500 лева.

Но, ако и двамата изберат картата „Взимам всичко“, си тръгват от играта с по 500 лева минимална печалба.

Видео от играта “Взимам всичко, Разделям с теб!”, както и информация за всички спечелили от Специален втори шанс може да намерите ТУК.

Как да участвате в Специален втори шанс?

За да участвате в играта Специален втори шанс трябва да регистрирате билет, който Ви дава прави на “Участие в жребиите за Специален шанс”. На картинките отдолу може да видите къде се намира кодът за регистрация на Вашия билет.

Билет "Сбъдни мечтите си"

Билет "Сделка или не"

Билет "Лото+"

Колкото повече кодове регистрирате, толкова по-голям шанс имате за допълнителна печалба!

Следете редовно сайта, защото Ви очакват и много допълнителни изненади!