08.06.2013 г.

Още много парични и предметни награди в билета на Национална лотария – „Сбъдни мечтите си и ТВ мечта“

Общо 104 021 лева раздаде предаването Национална лотария na 08.06.2013 г.

В билетите на Национална лотария – „Сбъдни мечтите си и ТВ мечта“ се крият още много парични и предметни награди. Шансът ви за печалба вече нараства в пъти повече. В билетите се крият 5 печалби от 100 000 лева, 3 луксозни обзаведени апартамента, всеки от тях на стойност 200 000 лева, 10 чисто нови автомобила, както и 2 броя джипа, 68 екскурзии до дестинациите Рим или Париж, и парични печалби на стойност над 9 милиона лева. Имате възможност да сбъднете мечтите си още сега с Национална лотария. “Поради големия интерес към билета „Сбъдни мечтите си и ТВ мечта“, Национална лотария реши да зарадва всички свои потребители, като пуска допълнителни парични и предметни награди. Досега Национална лотария раздаде награди на стойност над 7 милиона и половина лева. Пожелаваме късмет на всички!“, коментира директорът на Национална лотария - Калин Попов.                    

Тази събота, 8 юни, шоуто Национална лотария зарадва още 9 късметлии, които бяха избрани в специален жребий за участие в предаването, след регистрация на билета „Сбъдни мечтите си и ТВ мечта“. В първата игра „Щастливата монета“ имената на тримата участници, които опитаха късмета си за спечелването на чисто нова испанска кола са: Милен Тодоров от гр. Стара Загора, Марио Иванов от гр. Видин и Симеон Иванов от гр. Добрич. Големият победител, който ще се вози на нов лек автомобил е Милен Тодоров. Той е на 37 години и в момента работи на бензиностанция.   

Пред сейфовете на Национална лотария в студиото при водещия Захари Бахаров застанаха Весела Прашанова от гр. София и Цветан Иванов от гр. Варна. Г-жа Прашанова е лекар по призвание и се занимава с китайска медицина, а любимото й занимание извън нея е писането на любовна лирика, романи, песни и стихове. Тя ще се радва на 6 500 лева, с които ще помогне на сина си в музикалната кариера, на няколко избрани сирачета и бездомни животни. Другият участник – Цветан вече може да се похвали с 23 000 лева спечелени от играта „Сейфове“ на Национална лотария. Той работи в Агенция „Митници“ и ще ощастливи близки си със своята награда. „Пожелавам на всички участници да играят и да изпитат моята емоция от играта“, сподели Цветан след края на играта.     

Своя късмет в играта „MEGA JACKPOT” на Национална лотария и голямата награда от вече 160 000 лева, тази седмица опита Кирил Кирилов. Той е родом от град Благоевград и се занимава с логистика. Със спечелените пари на стойност 12 500 лева ще купи подаръци за цялото семейство. Първата си грешка Кирил направи на сфера за 15 000 лева, той реши да рискува и достигна до 25 000 лева. Фаталната за него сфера се оказа за сумата от 35 000 лева и той вече ще има 12 500 лева в своята банкова сметка.                    

Трима са новите щастливци, които се радват на големи моментни печалби от билета на Национална лотария – „Сбъдни мечтите си и ТВ мечта“. Техните печалби и имена са:
   * Чисто нов японски автомобил Toyota Yaris за Златко Златев от гр.Павликени
   * 10 000 лева за Гьонюл Мехмед Шабан от Варна
   * 5 000 лева за Зоя Иванова от с.Томпсън

От играта "Специален шанс" в студиото, своята награда  на стойност 2 000 лева получи 24-годишната Мариана Калчева от град Ямбол.
Следващата седмица в "Специален шанс" ще бъдат раздадени двойно повече награди: 12 печалби от 100 лева, 1 от 300 лева и голяма печалба от 2 000 лева.     

Тази седмица общата сума раздадена в предаването Национална лотария е точно 104 021 лева.

Ако и вие искате да сте на мястото на печелившите е нужно само да си набавите билет на Национална лотария – „Сбъдни мечтите си и ТВ мечта“. Очакват ви много парични и страхотни предметни печалби! Сега имате възможност да опитате своя късмет и с билета „Сделка или не“. С него може да се радвате на награди от 3 до 100 000 лева на момента, като освен това се крие и участие в жребиите за Специални телевизионни игри „Сделка или не“ за 500 000 лева и 1 МИЛИОН лева.     

На всички участници в „Национална лотария“ напомняме, че до 24.00 часа на 8 юни имат страхотния шанс да спечелят един от двата нови испански автомобила в „Специален шанс“.

От 11 май до 8 юни всеки регистриран непечеливш билет може да донесе на участниците в играта чисто нова кола. 

Единият автомобил отново ще бъде за "Най-големия карък", т.е за участника, който регистрира най-много непечеливши билети. Другият автомобил ще бъде изтеглен чрез жребий сред всички регистрирали поне 1 непечеливш билет, т.е ще отиде при „Най-големия късметлия“ в играта. 

Не пропускайте шанса си да се радвате на нов автомобил от Национална лотария. Колкото повече регистрирани билети „Сбъдни мечтите си и ТВ мечта“ имате, толкова по-голяма е възможността да спечелите страхотна награда. Единственото, което е нужно, за да спечелите луксозно возило е да регистрирате своя билет ТУК или на телефон 0700 42 100 (без добавена стойност).  

Предаването Национална лотария с водещ Захари Бахаров се излъчва всяка събота от 19.30 часа по Нова телевизия. Всеки участник си тръгва с гарантирана печалба от минимум 500 лева. Всички, които искат да попаднат в студиото, трябва да закупят лотариен билет на Национална лотария, да спечелят „Участие в жребиите за ТВ игри“, да регистрират кода на печелившия билет ТУК или на телефон 0700 42 100 (без добавена стойност) и да стискат палци да бъдат изтеглени.

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Globul, Germanos, Internity, Еврофутбол, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, ЕКО и SNG, касите на Easy Pay и Fastpay, GlobalNet, Net1, CrediTour, T post, Булсатком и SDI брокер.

 • 17.04.2014 г.

  „Бинго лото“ – Най-новото попълнение сред билетите на Национална лотария

  Виж повече
 • 12.04.2014 г.

  Кметица на кърджалийско село спечели 34 500 лева от Национална лотария

  Виж повече
 • 05.04.2014 г.

  60-годишна дама ще раздели благородно печалбата си от 200 000 лева

  Виж повече
 • 29.03.2014 г.

  Национална лотария ще помогне на млада двойка да изгради основите на нов дом

  Виж повече
 • 22.03.2014 г.

  Късметлийска седмица за дамите в Национална лотария

  Виж повече
 • 15.03.2014 г.

  Самотна майка осигури добро образование на дъщеричката си с помощта на Национална лотария

  Виж повече